Air Supply

TEACH ME TO RUN LyricsMore from Air Supply

Air Supply Tabs
Air Supply Chords
Air Supply Lyrics

du föddes som jag men dör i ett annat skal,du e mer värd,de e ju deras val,männsika som människa,alla är lika värda men du behandlas bätre,alla ser dig som en stjärna.mitt liv är mitt straff,jag är levande död,du badar i pengar,jag lever på vatten & bröd,min död blir min frihet,din död blir tårar,om du bara visste hur många som du sårar!


ref:
-du lever så rikt o du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!

kött och blod,alla är vi lika,fast jag bland dom fattiga o du bland dom rika,vad är felet i detta system,där man inte kan få leva och blir utsedd som klen.

ref:
-du lever så rikt o du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!

man har inget val,dom rika bestämmer,man kan inte prata med urslagna tänder,ni har makten vi är som möss,vi kryper fram och vågar inte slåss!ref:
-du har ett liv,du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!

ref:
-du lever så rikt o du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!Get this song at amazon.com      Ebay     Ringtones Ringtones  


Learn to play: Songwriting, Piano, Harmonica, Guitar
Also available at Muzikum: Air Supply - Teach Me To Run lyrics

Related Air Supply Lyrics

THE VANISHING RACE lyrics
Now & Forever lyrics
DOES IT MATTER lyrics
Good lyrics
LATE AGAIN lyrics
Don’t Turn Me Away lyrics
WE THE PEOPLE lyrics
I JUST LIKE THE FEELING lyrics
PEACHES AND CREAM lyrics
DO IT AGAIN lyrics
LOVE COMES TO ME lyrics
The Book Of Love lyrics
LEARNING TO MAKE LOVE TO YOU lyrics
END OF THE LINE lyrics
CRAZY LOVE lyrics
SO MUCH LOVE lyrics
BLACK AND BLUE lyrics
All Out Of Love lyrics
Just As I Am lyrics
I KNOW YOU BETTER THAN YOU THINK lyrics


Guitar Tabs

All tabs are property and copyright of their owners. All tabs provided for educational purposes only. Privacy Policy, DMCA