Air Supply

TEACH ME TO RUN LyricsMore from Air Supply

Air Supply Tabs
Air Supply Chords
Air Supply Lyrics

du föddes som jag men dör i ett annat skal,du e mer värd,de e ju deras val,männsika som människa,alla är lika värda men du behandlas bätre,alla ser dig som en stjärna.mitt liv är mitt straff,jag är levande död,du badar i pengar,jag lever på vatten & bröd,min död blir min frihet,din död blir tårar,om du bara visste hur många som du sårar!


ref:
-du lever så rikt o du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!

kött och blod,alla är vi lika,fast jag bland dom fattiga o du bland dom rika,vad är felet i detta system,där man inte kan få leva och blir utsedd som klen.

ref:
-du lever så rikt o du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!

man har inget val,dom rika bestämmer,man kan inte prata med urslagna tänder,ni har makten vi är som möss,vi kryper fram och vågar inte slåss!ref:
-du har ett liv,du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!

ref:
-du lever så rikt o du har mer än allt,när de finns folk som inte har nått alls,ditt ego är stort du badar i vin,jag lever kasst men du dör som ett svin!Get this song at amazon.com      Ebay     Ringtones Ringtones  


Learn to play: Songwriting, Piano, Harmonica, Guitar
Also available at Muzikum: Air Supply - Teach Me To Run lyrics

Related Air Supply Lyrics

It’s Not Easy lyrics
FEEL FOR YOUR LOVE lyrics
Taking The Chance lyrics
I Don’t Want To Lose You lyrics
I’ve Got Your Love lyrics
Just Another Woman lyrics
My Best Friend lyrics
MOTHER SAID lyrics
American Hearts lyrics
SPIRIT OF LOVE lyrics
HEART OF THE ROSE lyrics
Good lyrics
I JUST LIKE THE FEELING lyrics
WHERE DID THE FEELING GO? lyrics
TEACH ME TO RUN lyrics
WHO AM I lyrics
The One That You Love lyrics
This Heart Belongs To Me lyrics
Having You Near Me lyrics
Keeping The Love Alive lyrics


Guitar Tabs

All tabs are property and copyright of their owners. All tabs provided for educational purposes only. Privacy Policy, DMCA